Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (guldvinst)...

 

En storbröstad dam från Ekbacken

hon tränade fotboll med klacken.

Hon vann guld med sin trupp

i världens bröstlängdscup,

brösten fick en klackspark bak nacken.

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 257 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-12 15:09



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
tungvrickarlimerickat :)
2011-03-18

  lodjuret/seglare VIP
nu är jag int värst bevandrad i sport, men det här låter som något man borde ha hört talas om i fall sådan sport fanns, bröst hit och bröst dit, det blir en hel massa bröst med tiden, festlig idé dock
2011-03-13

  L Patrik W Johansson VIP
firade med bröstsim i någon fontän säkert

Be well,
LPWJ
2011-03-12

    ADI Nehlin
fyndig ..tyckte om
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra