Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vagga dig till sömns, min vän.


Jag vill vagga dig till sömns, min vän.
Jag vill vara i din dröm.
Jag vill leva i vår tro.
Jag vill älska dig till ro.

Tårar som vi gråtit kan vi samla i minnesskål.
Att begrunda och lära oss att älska.
Bakom dina dimhöljda ögon
kan jag se tydligare än någonsin.

Genom vårvila, sommarsnö, hösthav och vintervara.
Vi kan resa genom årstider, genom år.
Vi kan leva ett helt liv idag,
och ytterligare ett imorgon.

Våra drömmar är en himmel,
där varje stjärna är ett mål.
De murar som tidigare varit hinder,
kan nu skydda oss och våra bräckligheter.

Jag vill vagga dig till sömns, min vän.
Jag vill vara i din dröm.
Jag vill leva i vår tro.
Jag vill älska dig till ro.




Fri vers av Daybreaker
Läst 675 gånger
Publicerad 2005-12-17 00:30



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Jag vill bara förmedla att jag tycker denna dikt är en av de vackrare kärleksdikter jag läst på länge! Vilka ord du konstruerar och använder..."vintervara" och "sommarsnö". Du beskriver mycket fint de djupaste känslor man kan känna för en annan människa. Det berör. Och det ger hopp. / Clara-Fina
2006-04-11

  Pulsatilla
Sprött och otroligt vackert!
;}
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker