Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebellens vågskål

Liten rebell

- blir bara gnäll

Normal rebell

- kan bli en skräll

För mycket rebell

- får en smäll




Fri vers av Mia Marcus
Läst 660 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-13 09:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har själv blivit hotad.
Både skriftligen och via telefon.
Så kan det gå.
Kommer jag att ändra mig?
Knappast!
2011-10-13

  mickech
Ja, lagom är ju bäst! Bra skrivet!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus