Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har nog nåt bipolärt


Hon sa:

Du har nog något bipolärt,
du är manodepressiv.

Jag sa:

Jag rider på mina vita höga apostlahästar
för att möta mitt waterloo. Bygger luftslott.
Bränner broar. Ingenting är nytt under solen.
Sminkar påven och försätter allt mitt ljus
under skäppan.
Aum.




Fri vers av Hyonu
Läst 419 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-13 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så!
Visst, jag svänger mellan två
men det är för att jag flyr ett.

Tack


2018-08-08

    ej medlem längre
ja, den är vass+
2014-09-18

  Ex¤animo
...men man är först och främst människa... tycker du lyckas förmedla dina ord spinnande vackert här...
2011-03-27

    ej medlem längre
Aum ja. Dessa diagnoshysteriska människor som befolkar världen... Ibland, rätt ofta faktiskt, blir jag så trött... Du sammanfattar det väldigt bra tycker jag!
2011-03-27

  poetsia
"Jag rider på mina vita höga apostelhästar för att möta mitt waterloo. Bygger luftslott. Bränner Broar."

Jag ryser, vilken ordlek du lyckas trolla fram. Magiskt.
2011-03-19

  Lena Själsöga Keijser
detta
tycker jag om

tack
2011-03-13

    ej medlem längre
Fart och fläkt och andra dagar utan... Var rädd om dig i backarna!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu