Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i den sextonde Väskan

 

 





pärlplatta med Gessle-pärlor på (populär)

rosett (av olika ex)

sågblad (utan såg)

ett par servetter (totalt oskrivna)

ett sugrör (söndertuggat)


snöflingor som töat (och sedan frusit fast i dragkedjan, innan vi tinade upp)


brandlarm (falskt)

kärnor (från fruktansvärd passion)

tusentals TOY (omskakade)

febertermometer (även kallad kvicksilvercigarr)

cd-omslag (Prince Light) med dvd i (Pans Labyrint)


 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-13 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP