Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en giraffvän till en annan


Väntande giraffer

Andras giraffer
kan vara små
och gröna

men mina står otåligt
stallade
inom uthusväggarna

och väntar

på att växa
och växa

ända dit upp

där de frodiga
sommarmolnen
har sina stigar
till bergen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-13 18:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
denna är helt underbar
mer önskar jag ej säga

tack
2011-03-13

    ej medlem längre
Den här gillade jag.
2011-03-13

  Maria Natasja
Giraff-fans!!:))) Ni gillar inte ugglor by the way. Bra text, gillas.
2011-03-13

  Lili Samuelsson VIP
mm, där frodas de och äter sig mätta. den här är full av längtan, sommar och liv
och giraffer är som giraffer är.bästa grejer
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP