Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man verkligen lever sig in i ett stort parti MONOPOL


Gå i fängelse

Gå direkt in i fängelset, utan att passera gå!
Jävla skit också, tänker jag
Och jag som inte har något frikort heller
Men över min döda kropp att jag nu låter någon manlig intagen där på kojan
få chansen att våldta min nu, så vackra
och förtjusande kropp och själ
genom att bara vilja stoppa upp sin nu, så fula snopp, in i mig
Nä, jag skulle inte tro det
Och den som ens bara vågar att försöka, åker genast bara på en riktig propp
Men så är jag inte heller någon annan människas Bitch!
Nä, hellre så tar jag bara livet av mig själv

Gå i fängelse
Gå direkt i fängelse utan att passera gå!

Ken Cassel
13/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-13 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel