Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris


Jag är fortfarande kär i dig!

Tiden har kommit för att det ska bli du och jag som åter igen, bara ska bli
tillsammans
då jag kommer att vara där
finnas där
med alla de drömmar som jag nu bara har, om att allt bara kommer att bli bra emellan oss igen
Och varför då?
Jo, för du har ju alltid varit min bästa vän, och som alltid stått vid min sida
och det oavsett vad som än har hänt
Och det oavsett om jag har gråtit eller varit glad, och det är väl därför som jag fortfarande är så kär i dig
och håller dig så svag
Och det är väl därför, som jag under den här tiden, utan dig
bara har hållit på att lida
med en så otrolig smärta!

Ja, så jag kommer att vara där
Ja, jag kommer att finnas där väntandes på dig, hoppfull med tårfyllda ögon, för en längtan så stor
i mitt hjärta bara bor, efter dig
Och det kan ju inte bara betyda någonting annat än, att jag fortfarande är
så himla, otroligt kär i dig…

Ken Cassel
27/6-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-13 20:15



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
vackert med så starka känslor
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel