Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till ditt hjärta

 

 

 

den som inte kan lyssna till sitt eget hjärta

kan inte höra andra tala

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 626 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-03-14 01:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klockrent!
2011-04-11

  queenia
precis så är det!
2011-03-17

  Stjärnöga
så vacker tänkt
och skrivet :)
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP