Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårstäd!!! Yeay :)   (sånt gör jag kvastar av.... ifall det blir bôsigt i hallen)




Twitterkvitter och kletiga kvistar

s

k

va????

l

l

er.. till er säger jag:

 

*ge mig ge mig ja... JA.. så ska ni se en snöpt slinga på under 2minuter*

 

 

och

aldrig

mer

 

 

*

dom sitter i träden

ligger på grenar av viktiga ämnen

 

talar goja bladdrar pippi och twittrar

men medan jag hör sång

lär dom sig fortfarande; Kvittrar

i tomme i luften i etern

 

tjötar sig en sväng till och sen

under våndor tjut och krampande klors

 

påtvungna lösgörelse

flaxande flängande hängande efter

varje VA? varje Åhh varje OH vadå???

 

se där en till

en till imbecill själsutplånare

 

mord ja dom söker mord på minnen

att fästa med näbb och vingade ord

i närmsta grannskaps öra

 

för att det ska kvittras högt det

som kvitt ska bli

egna egots ångesthaveri

 

mitt i lögnernas högaktnings kö

och ögon svarta vakuum

av rädsla hat och avund

 

maten kallnar och barnen står bakom

hungrar - misskund missundsam

 

mened

mygel och maniskt myteri i

rätt lund lagom eller var det en skog

i fridlyst park; vem bryr sig när

 

dra gom för fulla segel hägrar

mer än lommen orkar sjunga hymn

 

i twittrande stund

i glittrande bundsförvanters rymd

grunda ytor gjorda för spegling narciss'

 

segling surf och stön över egot av egon

 

"hör mig hör mig här

dina minnen är.."

 

men när äggen har kläckts

avviker dom från pinnen

kvitterkvisten blir trist igen

 

för svaren sitter klistrade vid grenen

i grenen exakt där skrevet skrev'et

 

trädet lever vidare i sin prakt

sagt är sagt är sagt och det står

"Din Vakt" därunder

 

 

medan jag står kvar oengagerad

och ser på

på tå för att inte fästa häl Akilles

intakt spår

 

lägger en krona för klave och går

akta; vet att skona en trave av fakta

 

 

innan sången ska sjungas

om Sant

 

Bunden förvant är en bunden förvant

och kan sina vägars

 

ritter

 

[hon Svartna

såg andra Galant, tant som hon var

och kräsen som få

 

i hennes berså får man stå

och slipper va’ bunden på pinne

 

Minnen ska vårdas men aldrig förslå

den tid som är värd att bevaras

att gå

som skvaller för andras öron

 

hon

sitter tills lugnet besvaras

i Sinnen

 

när andra

har ramlat från pinnen

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-14 01:19



Bookmark and Share


  Hans Christian
ja, man vet inte vad som skall hända...fascinerande läsning, gillar spec. de två avslutande stroferna.
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri