Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sannolikhet


Jag minns inte allt men en sak minns jag starkt


Att linje 1 och 2 förespråkarna i valet 1980 sa
Att jordbävningar INTE skulle hota kärnkraftverken

Här är ju jordbävningen, partiell och det är endast en
Flodvåg egentligen…

Men ändå, vad har du att säga till ditt försvar
Per Unkel? M fl

3 st kärnkraftverk är i fara
och vad är då sannolikt?

Saknar Thage D ibland
Han hade förklarat det, fantastiskt….

Som här:
http://www.youtube.com/watch?v=FjuhW-4tyEI




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-14 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO