Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Souls eye signs


Tecken

Du skriver mig tecken
på det stora djurets rygg

och jag letar
i mitt minne

och jag spanar
ner i djupet

och ser färger, färger
och något som rör sig

på avstånd
jag inte kan överblicka

Och jag skall
fortsätta leta

men vågar inte röra
havet




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-14 08:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Sanningen är vacker,
när den formas till ord :)
2011-03-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Magiskt vackert. =)
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP