Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken blev vårt öde


du och jag i en gryning som väcker
allt det där vi saknar

var inte ledsen älskling för vi finns
för varann i en värld av frihet

du är den kvinna som har visat
mod även fast rädslans avstånd

låt dagen bli vår, som den dag vi sågs
se mig som den jag är
kanske lite klokare - men ändå jag

du är vacker i ljuset av en ny dag
ja, jag älskar det jag ser

en känsla där ord inte behövs
du är så ren utan skuggor idag
botten är som ett korallrev i ett öppet hav

men nu ser vi fågeln utanför vårt fönster
den sjunger som att den vill höras

ytan kan vara bra när man vill förstå
det är lättare att andas och vinden ger riktning

kärleken blev vårt öde
nu finns det ingen väg tillbaks







Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 265 gånger
Publicerad 2011-03-14 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist