Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga ord kan beskriva en sorg ...


Ensam igen

Lever jag ensam
Blott utan dej
Varför står jag då
Här bredvid när
Ditt hjärta svikit

Står jag övergiven
När du lämnat mig
Då tomheten fanns
När jag inte förstod
Det som erbjöds

När tårarna
Slutat rinna
När handen har släppt
Vad återstår då mer
Än ett brustet hjärta




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 484 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-14 10:41



Bookmark and Share


    sunnanvind
Oj vad ont denna gör...går rakt in i hjärteroten...
2011-03-15

  Junitvillingen
"När jag inte förstod det som erbjöds"....åhh vad de orden KÄNNS! Nej sorg går inte att beskriva så andra förstår - den måste upplevas...din dikt tar tag, vrider om, upplevelsen måste ha gjort mer ont än något annat..."När handen har släppt" - jag ryser...smärtan lyser stark i orden...blir djupt berörd av din smärtfyllda text.
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX