Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrerad

Det får aldrig vara bra
Lugnt och skönt
Kärlek
och vänskap
nej!

Lite dramatik
är väl kul
vändande kappor
och kluriga killar

Jag tycker om bra
Snälla människor
Fin kärlek
jag behöver inte
falskhet
spel

Jag förtjänar inte det




Fri vers av filosofian
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-14 13:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag känner att jag som läsare förtjänar en text som denna, med ett innehåll såväl som budskap i stil med denna text, utöver även bilden.
trenne pajer på blåbär och hallon förtjänte den
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian