Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det så mycket begärt?


Jag vill ha

Jag vill ha
ett blåbär
lika blått som
dina ögon

Jag vill ha
en dröm
lika söt
som dina
kinder

Jag vill se
en stjärna
lika lysande
som din aura

Jag vill ha
en kopp te
som doftar hallon
och smakar
kärlek




Fri vers av filosofian
Läst 562 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-03-14 14:01



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Du bevisar verkligen vad du kan göra med ord och känslor. Bravo.
2013-11-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
nej det är inte så mycket begärt
men underbarhet är ibland svårt att få tag på
2012-06-04

  Madagascar
Tack,
du fick mig att le.
2011-11-23

  Robin V
Enkelt och sött!

Mycket bra :)
2011-06-27

    ej medlem längre
Vacker ,enkel ,rak,helt enkelt bra!
2011-04-29

    ej medlem längre
Läskande i sin livsbejakelse
2011-03-28

  Jasmine_S
Jisses så vackert!
2011-03-27

  Filosofen2
Underbar kärleksförklaring
2011-03-24

    ej medlem längre
Mycket fin dikt och mysiga önskningar.
2011-03-19

  Ninananonia VIP
Fin! Fin! :)
2011-03-18

  Lars E Jönsson
Snyggt skrivet.............lite sommarlängtan fick jag
2011-03-15

  Malin Olsson
inte alls, det är inte för mycket begärt. Kan kanske ge det till dig en dag, med tanke på att du inte bor så långt ifrån mig :)
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian