Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kruxet med förhoppningen är att den lätt blir stulen.


Prins Hamlet har på sista tiden gett mig så många prov på ömma känslor


När alkoholen hade trubbat av min luktförmåga
så stank du inte av hennes kärlek längre



och jag lärde mig morsealfabetet på krogbordet
sa att jag blev kär i en kentaur
när jag kröp ner i köksvasken och kom till Narnia


sa att jag drömde sådär naivt som bara barn kan
om ett mer rättvist system.


och du studerade mig som jag vore en hora …

så jag stal en av dina John Silver
efter att du ändå dödat allt jag älskat i mitt liv.




Fri vers av feber
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-14 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feber
feber