Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=mdWhkcIR2qk&feature=feedrec_grec_index


Lev mitt liv innan ni dömer mig

Ni som tror att ni vet allt om mig,
det är just ni som behöver leva mitt liv för att förstà,
det är inte sà att jag àngrar nàgot...

Men ni tror att ni vet hur jag borde ha gjort,
hur jag borde ha levt för att nà mina màl
Men vilka är mina màl?

Det är kanske sà att teatern är mitt kall,
kanske är det där som jag hör hemma,
inte vet jag om det är sà...

Men ni har ju redan bestämt er hur det skulle ha varit,
fast det handlar om mitt liv och inte era liv,
inte klagar jag pà era livsstilar...

Lev mitt liv innan ni dömer mig,
ni skulle förstà mig bättre dà...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-14 19:53



Bookmark and Share


  filosofian
Man tror för mycket, man säger för mycket, men man vet alldeles för lite. Dags att tänka efter och undersöka saken först! :)
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm