Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där, och ingenstans annars

 

där
och ingenstans annars
hittar jag livet igen
under granarna
där tjälen ännu behåller rotgreppet
i den smältvattensfuktiga marken
i fläckar av barrtäckt snö
i det bleka gräset från i fjol
och i det varsamt spirande
där
i en fågels prövande ton
hör jag livet
strax innan det brister ut
i befrielse





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-14 23:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Där och ingenstans annars...Instämmer fullkomligt!
2011-03-21

  Ingela Svenson VIP
Du kommer med föraningar om våren, vackert!
2011-03-15

    Tea Alex
Jag uppskattar att det är mycket naturupplevelser i dina texter.
2011-03-15

  walborg
Det stora finns i det lilla i Andens rike.
2011-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Människan bär en längtan tillbaka till Eden.
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger