Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tekniksmartness och naturdumhet

Nu har det hänt igen
- det som enligt
expertisen inte
skulle kunna hända

Arten människa
har blivit för
tekniksmart för
sitt eget bästa
och för naturdum
för att begripa
nödvändigheten
av en frisk jord




Fri vers av ghost
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-15 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost