Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig, aldrig, aldrig

Morgondagens ljus släcktes fort
Som en del av själen som karvats ur
Inte alltid kan man vara lycklig
Det kräver tid, spänning och pengar
Alltid finns det något som suger energi
Aldrig, aldrig, aldrig
Kan man lita på dig




Övriga genrer av Mike
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-17 15:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Perfekt, du fångar det sanna, tack!
2006-10-17

  Sländan
Tycker om, vännen! Du har alltid en sån känsla i det du skriver!
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike