Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baby det är mörkt här

 

 

*

Baby, det är mörkt här
och lamporna hjälper inte

sen du gick

och alla ljus är redan slut
Baby, det är mörkt här

 

och inga stjärnor har längre glimmer
men du, månen säger du finns mellan

havet och tiden

 

Det är mörkt här, Baby, det är mörkt
min saknad har fastnat i våra minnen

men jag kommer 
kommer som vi sade

den gryning du hämtar

 

Din stjärna har slocknat här och
min himmel är mörk Baby, mörk som natten


och havet är ännu i onåd
tar nu sin skuld tillbaka

för tiden tog lugnet

 

Min önskan är att den lagt det hos dig
för Baby, här finns inga stunder av ro

och stranden är öde och tom
natten lång

 

Ljusens sot här hemma yr fortfarande och Baby,
jag lämnar dig nu, där mitt hjärtas slag gavs

med havsbandet lindat omkring
och solen sökande våra nätter

jag kommer snart, jag kommer

 

för Baby, det är mörkt här

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-15 16:03



Bookmark and Share


  Hans Christian
Melodisk och sorgsen poesi som berör. Jag tyckte om att läsa den.
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri