Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dollarn faller

Forex gröna dollar
faller

Utanför butiken
stiger krokusarna
från underjorden

och spanar
med nya ögon

mot en värld
där allt
än en gång

är möjligt




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-15 17:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ett s med galler är det som faller
jag tyckte nog du fick till det här
2011-03-16

  Lena Själsöga Keijser
i denna vackra bild
skänker du mig glädje
krokusar
såg dem ej denna dag
blåsippsblad ja
och alla sade de

det sker
det sker

det möjliga
var ej borta

är alltid möjligt
2011-03-15

    ADI Nehlin
Hoppingivande
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP