Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånade två ord av Nils!




Jag är ledsen, jag är glad

 

jag är ledsen
jag är glad
för saker som går sönder
och för sånt som glimmar hoppfullt
för att somliga är dumma
och andra tänder stjärnor på min himmel
därför är jag ledsen och därför är jag glad
i livets villervalla
på en och samma dag




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-15 20:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
UNDERBAAR!!!!
2011-03-21

  Larz Gustafsson VIP
En villervalla är det allt, som vår gemensamme inspirationskälla skrev en gång.
2011-03-15

  Suspended Animation
Precis så är livet
Vi är ambivalenta varelser med många känslor, glada som sorgsna :)

Fint skrivit!
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger