Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorglig dikt över omständigheter som fanns.... en gång


Mörker mörker mörker


Jo jag vet inte vad som hände, du verkar inte vilja att jag ska veta heller.

Du säger att du älskar men gör precis tvärtom

jag ringer inte mer så slipper du höra av mej

Känner mej inte bara oälskad och ointressant

känner de som om, jag är det som katten släpat in

orden ringer i öronen, "som om du behövt".....



TÄNK vad vissa ord kan fastna......

Jag går in i tunneln med berått mod

det är svart och jag ser inget slut

Nödblossen lyser bara nån meter

och det är en lång svart, vandring i kylan, framöver...

Efter det kanske det största av alla svek

"den kompletta livslögnen"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO