Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slippriga norska typer


Statoil har släppt ut 174 ton olja
Men blir inte straffade


De största skurkarna klarar sej alltid undan
Har det vart du eller jag, och 100 liter
Så hade vi åkt dit…

Men inte Statoil och 174 ton olja
Den ”svenska rättvisan”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 198 gånger
Publicerad 2011-03-18 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO