Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hååååår det är våååår - tillägnas min dotters nya hårfärg :)




Frigörelse i släkten

 

 

 

*

Släpp ut håret och frigör dig själv


skreks över torgen

 

 

och jag kastade

min peruk i högan sky

 

och se där stod en dotter

 

tog den min fuskkalufs

 

hon alldeles

 blå och ny

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-23 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri