Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma tro mig


kärlek du får mig på fall
när snön droppar från taket
som i ett regn

nu ska jag möta dig i djupet
vi ska hitta tillbaks i ljus
när barnet slutar gråta

han övergavs till ensamhet
när mamma gick utan farväl

vuxenvärlden var inte
tryggheten något mer

"mamma tro mig
allt är inte som förr"

ett barn som skapade
en egen värld för att överleva

barndom för de andra
inte för honom

jag älskar din sårbarhet
som får mig levande

ge inte upp kärleken
du var välkommen till livet
fast ensamheten var sann

jag går över bron för att
hitta en förståelse
över det som var

jag är snart tillbaks
vännen min




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 529 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist