Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...vill du...?


En resa med mig...?


Jag hade velat ta dig
Med på en resa
Fara fram
På två hjul
Genom land
Över berg
Låta ditt mörka hår
Fladdra i sommarvinden
Låta twinmotorn dunka
Frihetens rytm

Du håller mig hårt
Om midjan
Du sitter så nära
Jag känner hur du andas
Genom skinnstället
Känner dina andetag
I min nacke
Vi är ett
Med varandra och vägen

Jag önskar att du
Ville göra resan
Med mig
Ingen annan
Att du en gång i livet
Valde mig

Jag hade velat ta dig
Med på en resa
Livets resa
Där vägen alltid
Ligger öppen
För oss

Min älskade
Säg att du vill göra resan

Med mig...

TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-16 09:37



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet och beskrivet. =)
2011-03-16

  Rise Little One
...ett ja svar får du från mig ;)
2011-03-16

  lodjuret/seglare VIP
man riktigt känner vinden i håret
2011-03-16

  Ninananonia VIP
Fint!
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT