Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet var Jag

stundom saknad,
stundom glömd
gräver hon in sig i tiden

hemma var gårdagens upplevelse,
som väckte en främling inom mig

sakta försvinner tankarna
och krockar i ljusets hastighet,
för livet är Jag




Fri vers av Roula O
Läst 450 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-16 09:44



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint om livet
2011-04-08

  Suzy med punkterna
Ett djup som känns. Applåder
2011-04-05

  filosofian
Så bra!
2011-04-05

  Erik Hall
Otroligt bra, genialt asså!
2011-03-31

    ej medlem längre
Wow, denna hade flera dimensioner. Jättefint.
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O