Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låtsaskärlek.

Ljuda mitt namn
I takt med basen som
Dunkar
Invärtes.

Sväng höger i korsningen
För att komma lite
Närmre
Invärtes.

Spela försvunnen i en tid
Förlorad för att vinna en
Dans
Invärtes.

Möt mina blickar
I en sekund av
Låtsaskärlek.
Utanpå.




Fri vers av isabell.larsson
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-16 11:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
god infångning av känsla, förlopp, o skeende.
2011-04-07

  om en Siri
wow, applåder!
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson