Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så oantastligt vacker

I en stämning förgylld av klarblå himmel
under ett rasande,
saligt vimmel
På en bänk i Vingåkers småbåtshamn
vilar jag hjärtat,
i din famn

Och med lena dofter av ännu en vår
intill min lätt,
röda kind
Blåser du bort mitt förlorade år
med din omsorgs,
starka vind






Fri vers av Alsander
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-17 02:29



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Så ömt och kärleksfullt vackert!
2011-05-04

  Känslovarm
Så vackert. I vanlig ordning...
2011-03-23

  Fru Intighet
Vad fint!

"vilar jag hjärtat,
i din famn"

Det stycket,
gav mig gåshud!
Bravo
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Alsander