Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




I vindens kalla omfång...

 

I vindens kalla omfång

känns kylan nära

fast solen den vill överta

och dagen bära

för våren den kan lindra

för de vita små

som väckes upp av strålar

alltför få

 

(c) tk.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-16 18:56



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken härlig känsla du förmedlar.
2011-03-17

    ej medlem längre
Så vackert, jag känner snödropparnas längtan efter solen och vice versa.
2011-03-16

  Catharina Edin VIP
Vilken vacker bild! och finstämda ord därtill.
2011-03-16

  L Patrik W Johansson VIP
Nu har du skrivit en kortdikt igen som lika gärna kan läsas baklänges

allrahelst de tre första raderna

så ser man att inga s k onödiga rader finns och helheten syns

Be well,
LPWJ
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra