Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://videos.arte.tv/fr/videos/notre_poison_quotidien-3761854.html Ni kan välja "Allemand" ( dvs tyska ) under filmen... Om ni vill se den vill säga...


En Coca Cola Light

Det som jag fàr i mig genom den drycken
det gift som jag under en längre tid intar
det som troligtvis orsakar en cancer
och ändà sà dricker jag en Coca Cola Light...

Men varför dricker jag den för?

Aspartamet är inget bra för min hälsa
det har ju redan visat sig i världen,
men ändà sà fortsätter jag med giftet...

Denna dryck som skulle vara sà bra,
som visade sig vara farligare än sockret,
ett naturligt socker som kommer fràn jorden,
men icke, det blir nàgot onaturligt som ett falskt socker...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm