Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslag som sång

 

kylslagen marskväll på en isig väg
under blinkande stjärnor

i månljuset
stannade jag upp
vid ljudet av vingslag som sång

det var våren 
som sträckte mot nord
mot raster och häckningsplatser

genom mörker
mot ljus




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-16 21:55



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUCK! Enastående underskön poesi...och fåglarna är redan på väg!!!:)
2011-03-21

  Linda CH VIP
Underbar poesi! Sjungande vingar kommer med våren.
2011-03-18

  Elaine.S VIP
I en lyhörd stillhet som går att känna genom dina ord klickar det till av vårkänsla och hopp när jag läser din dikt.
2011-03-18

  ULJO
Vacker poesi
2011-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Oerhört mäktig poesi!
2011-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Lysande!
Vår mot alla odds.
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger