Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för minuterna med Dig!

Tack för samtalen
-de varma -
-de stilla och lågmälda -
då värmen strömmar mellan oss
som osynliga strålar!

Jag vill behålla dem inom mig
Allt annat ska vara tyst
för jag vill känna din närhet
inne i mitt bröst
Som en varm flod
fyller den mig och
jag vill bara blunda
och minnas...




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 552 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-16 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen