Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt under rast vid busskörning 25 mars 2002


Är du redan borta?

Din värme sköljde igenom mig
Rörde upp mitt i bröstet
Nu är det rena darret inom mig!
Vad är det som berör mig så?

Jag måste dra ett djupt andetag
Måste tänka på Vem jag är!
Och vem du är!

Vibrationer av värme
Var kommer det ifrån?
Jag längtar att få se dig igen
Fel eller inte ---Längtar i alla fall

Känner ingen skam
Bara darr
Ingen skuld
Bara glädje!

Gud, ge mig kraft
Gud, ge mig mod!
Varför längtar jag så?




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-09 18:02



Bookmark and Share


    maija tuori
Kaunis koskettava runo !!!!
2011-06-03

  Maj-Lis VIP
Ja, vem kan stoppa en längtan
Fin
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen