Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något nytt?

Varför denna längtan efter något nytt,
något spännande...

Räcker det inte med vardagen,
maten och disken?
Nej, inte ens med TV-en.
Jag somnade i fåtöljen
- uttråkad!
Varför är det så tomt,
-tomt i fantasin också,
NÄR ska det börja hända något?

Äsch, gå lägg dig nu,
i morgon är åter en ny dag,
---nya idéer
något för dig!

Sov, sov, sov nu!




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-29 10:03



Bookmark and Share


    maija tuori
Toivottavasti Sinulla on alkanut tapahtumaan jotain ;)
Kyllä tuo tuntuu aika tutulta on päiviä joskus viikkojakin että kaipaa jotain ,mutta sitten yhtäkkiä saattaa tulla ilo keskelle harmainta arkipäivää ihankuin auringon valo joka pilkistää sisään kapeasta laudan raosta yllättäen ...Kraaam
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen