Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är jag lat

Gud, du som har skapat mig,
skapade du också svårmodet?
Det, som kommer när jag är ensam,
när ingen väntar på mig,
när sängen kan stå obäddad
och dammet samlas i hörnen,
när ingen frågar efter vad jag gör?

Jag orkar inte bry mig
- om dammet
- om tvätten
- om strykningen,
Gud,vart tog min styrka vägen?




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 09:57



Bookmark and Share


    maija tuori
Känner i gen mig ...det är ju så mänsligt att vara lat.I Herrens ögön är vi lika värdefulla ...lata eller duktika ....Päivinä jolloin emme jaksa olla niin "duktika" Hän kantaa meitä ..joten hiekassa näkyvät vain yhdet jäljet ...Kraaaaam
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen