Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne - en dröm - ett mål - Du och jag!


Hagaparken var Din och Min

Minns du den dagen
Vi hittade ett paradis
Det har blivit vårt signum
Vår dröm att få uppleva igen
Du och jag och solen i Hagaparken

Det är grunden till vår enhet
Vår längtan och kärlek!
Du och jag i Hagaparken!
Den drömmen dör inte
Vi ska uppleva den igen!




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 23:12



Bookmark and Share


  aol
underbart vemodsberörande
2011-07-06

  La Magnólia VIP
Underbart skriftat minne .. dröm och längtan ! Så berörande ord!
2011-06-04

    maija tuori
Känner igen mig ... fin ...kärlek dikt..längtan så stor...
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen