Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen

Glädjen...
Känns så ren
varför skulle kärlek vara smutsig,
den porlar som av vårbäckar.
Det är glädje, glädje, glädje!
Ett hav av rent vatten!

Du ler av glädje lik min glädje,
den porlar som vårbäcken
och susar som vinden i trädkronorna.
Din och min Kärlek!




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 640 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-26 21:23



Bookmark and Share


    maija tuori
Todella kaunis runo..herkkä ihan kuulen kun kevätpuro solisee...
Rakkaus on lahja Jumalan !
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen