Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria, lilla vän!

O, min lilla vän, min dotter,
Du har allt att lära dig.
Mitt hjärta flödar över
av kärlek till Dig.
Hur ska vi hinna lära oss allt
- Du, min lilla flicka?

Om livet -
Om kärleken -
Om sorgen -
Du kommer att möta allt en dag.
O, att jag kunde lindra
chocken hos Dig,
minska besvikelsen
och dämpa sorgen.

Men Du måste möta det själv.
Min lilla, jag önskar
Dig allt väl på denna jord
- i Guds allvisa hand
överlämnar jag Dig!




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 10:11



Bookmark and Share


    maija tuori
Runostasi heijastuu lämpö ja aito äidin rakkaus ! koskettava ..puhutteleva... Hyvä !!!
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen