Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vissnad blomma


Du skrev till mig
Långa brev
Många brev

Hade du drömmar
Som jag inte såg
Ville inte se

Jag gick min väg
Och du tröttnade
Vad blev det av våra liv?

Jag letade mig fram
en annan väg
Men ibland minns jag
dina ögon
med frågan
- blir du min?

Jag visste inte
allt gick mig förbi
Här är jag nu
- en vissnad blomma!




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 587 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 22:18



Bookmark and Share


    maija tuori
Den är vacker ..med en smula vedmod .
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen