Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-07, 11


Blid

Hennes händer är solar

lägger sig som varm sand

viskar

släpp ut dina minnen låt dem springa på ett fält

låt dem gå vilse; bänd upp ditt mörka hål

och låt det skjuta i rymden

 

men titta inte på mig så där




Fri vers av Eunice
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-17 00:31



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
oj och wao. vilken underbar dikt.
tack!
2011-10-11

  M.A.J.R
Lysande text!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice