Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Driv

Det finns en hungrig jänta
Som vill så mycket mer
Än att bara gå och vänta
På att dagarna blir fler 

Alla timmar är så korta
Och natten sällan lugn
Det här hur folket orka
Att finna ro i varje dygn 

Nä hon är väl impulsiv
Sporadiskt tar hon några kliv
Sällan det finnes ett sådant driv
Hon har bara en massa tidsfördriv

 

 




Bunden vers av Eunice
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-20 00:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må hon njuta av sin sporaditet, sin impulsivitet, av livets fläkt, samt flärd

det är hon värd

bra skrivet
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice