Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrevet

Min älskade,
min älskare
min bäste vän

Så började
brevet från
mitt livs
Stora Kärlek

Om vi var
främlingar
som möttes
i ett gathörn
skulle jag
följa dig utan
att tveka för
ett ögonblick

Många år har
gått och brevet
är försvunnet
Men jag glömmer
aldrig orden
från den kvinna
vars kärlek
jag raserade

Dagligen undrar jag
om hon har glömt




Fri vers av ghost
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-17 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost