Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1979 igen


Nu kommer näbbstövelsmaffian
Med gröna anorackar
Mössor som från sydamerika
Med knytande under hakan

”vad var det vi sa” skriker dom
röstar på, ja just det MP

fast Å andra sidan
som Vattenfall beter sej med sina
kärnkraftverk så har de skapat en opinion
mot både sej och kraftverken, redan innan
Det hände nåt i Japan

Och vattenkraften verkar de inte kunna sköta heller
Så näbbstövelsmaffian numer 60 +
De som gick med i sina demonstrationer med
Ballonger, baskrar, och näbbisar
Kommer väl att gå igen kan man tro
På liknande sätt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO