Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amataseru, soldrottningen, hon som är stammoder till Japans kejsarhus...har hon återkommit, blind för livet?


Eldlek vid en främmande strand

I landet där solens dotter
födde sonen
som blev folkets ljus

där vandrar hennes systrar
fria vid stranden
och leker med elden

utan att tänka på
att människorna
inte har ett evigt liv

Leker med elden
från solmoderns hem
elden
som kan få hela världen
att brinna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-17 11:42



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
denna bild är eld
det eld är

det är lätt se eld brinna...jaha eld
se dess förstörelsekrafter
det brinna du här så vackert förmedlar är mycket vacker
... vad är det jag skriver...hur kan jag..
jag gör det ur det eld är

såg stammoder... vilken helt underbar bild att leva djupt med ... stammoder

Tack Peter
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP