Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppar in i ett fotografi

.

Tiden tycks
springa snabbare än förut
men även om stressen
inte lyckats ingjuta sömnproblem,
depressioner eller hjärtattack
än
så har jag tappat bort mig själv
någonstans på vägen
i försök
att vara den klarast lysande stjärnan på himlen

- men jag hoppar in
i ett fotografi
och försöker låta världen
få springa förbi
i valfri takt
medan jag
tar mig tid att andas
och återigen hitta
den person jag faktiskt är stolt över att vara




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-17 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet !
2011-06-14

  fakieform
rakt in i hjärtat. så himla fint!
2011-05-28

  *Camilla*
Åh. Jag kan inte beskriva vad jag såg men det var
svartvit bild och 20-tal och inte minst misär.
Men ändå fanns du där, stående på egna ben och log i dig själv.

"- men jag hoppar in
i ett fotografi
och försöker låta världen
få springa förbi "


Det finns inte mer att säga än
Tack. För att du skriver som du gör
där din brutalitet av ärlighet är så jävla glasklar och
du slänger den, på något gräsligt mjukt sätt, i mitt ansikte.

Sådär så man längtar efter mer

/C
2011-03-17

  filosofian
Jättebra!! Så känner jag också ibland :p
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna