Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i natten

Dröm - verklighet
Förälskelse -besvikelse
Glädje - sorg
Nära - långt borta
Lika - olika

Jag längtar bort
till ett lugnare land
där kärleken är evig
för alla, för dig, för mig!
Följer du mig dit?

Vi kunde segla
utan att längta
utan att rädas
i ett evigt lugn...


Den lugna viken.

Jag vill komma
till den lugna viken
och se dig
bara dig - rakt in i ögonen
och vila -
- vila från oron. stressen
och bara vara stilla...

Varför alltid besviken
Varför detta kaos?

Jag vill vara kvar i din närhet!---




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-17 18:05



Bookmark and Share


    maija tuori
Kauniisti kuvailet runossasi ...tunteita laidasta laitaan ...

puhutteleva...mutta että kaipaat välillä rauhansatamaa...
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen